2023. sze 10.

Sofia Reyes

írta: Daeneris
Sofia Reyes

divatbemutató

Bikinis képek

Úrsula Sofía Reyes Piñeyro, ismertebb nevén Sofia Reyes, 1995. szeptember 25-én született Monterreyben, Nuevo Leónban, Mexikóban1. Ő egy mexikói énekesnő és dalszerző1. 2018-ban vált híressé “1,2,3” című dalával, amelyben Jason Derulo és De La Ghetto is közreműködött1. 2019-ben kiadta a “R.I.P.” című dalát, amelyben a brazil énekesnő Anitta és a brit énekesnő Rita Ora is szerepelt1. A “R.I.P.” dalért Reyes megnyerte a Latin American Music Awardot és a LOS40 Music Awardot1.

 

Reyes 10 éves korában kezdett énekelni és zongorázni1. Két évvel később elkezdett feltölteni videókat a YouTube-ra, amelyekben dalokat énekelt1. Videói sokak figyelmét felkeltették, köztük a latin-amerikai énekes Prince Royce-ét is, aki 12 évesen szerződtette Reye-t az akkor újonnan létrehozott zenei kiadójához, a D’León Records-hoz1. Reyes volt az első énekesnő, akit szerződtettek a kiadóhoz, amelyet Royce hozott létre partnerségben a Warner Music Latinával, hogy "támogassa a fiatal tehetségeket fejlődésükben"1. Reyes 2013-ban adta ki debütáló kislemezét, a “Now Forever”-t, amelyben az amerikai rapper Khleo Thomas is közreműködött1.

Reyes karrierje során több sikeres dalt adott ki. 2014-ben kiadta a “Muévelo” című dalt, amelyet a Puerto Ricó-i énekes Wisin és a német producer Toby Gad segítségével írt1. A következő évben megjelent a “Conmigo (Rest of Your Life)” című dalának videoklipje, amelyben az amerikai énekes/színész Kendall Schmidt szerepel mint Reyes szerelme egy elszigetelt strandon1. 2016 elején Sofia kiadta harmadik kislemezét, a “Solo Yo”-t, amely egy szívbemarkoló ballada és az első dal, amelyben mentorával, Prince Royce-szal együtt énekel1.

2019-ben Sofia kiadta a “R.I.P.” című dalát Rita Ora és Anitta közreműködésével1. 2020-ban Reyes közreműködött az amerikai dalszerző-énekes Lauv “El Tejano” című dalában, amely Lauv debütáló albumán található1. Ugyanebben az évben Michael Bublé és a Barenaked Ladies társaságában közreműködött a Stay Homas featuring Judit Nedderman “Gotta Be Patient” című dalában1.

  1. május 12-én Reyes kiadta a “How You Samba” című kislemezt Kris Kross Amsterdam és a brit énekes Tinie Tempah közreműködésével1.
Szólj hozzá

zene énekes modell bikini szép ruha MTV