2023. sze 14.

Camila Mendes

írta: Daeneris
Camila Mendes

Camila Mendes

camila-mendes-venice-film-festival-photo-shoot-september-202.jpg

Az összes kép

 

CAMILA MENDES

TV színésznő

SZÜLETÉSNAP29. június 1994.

SZÜLETÉSI JELRák

SZÜLETÉSI HELYCharlottesvilleUSA

KOR29 éves

#409Legnépszerűbb

RÓLA

Amerikai színésznő, aki Veronica Lodge szerepében kapta meg áttörést az Archie képregény televíziós adaptációjában, a Riverdale-ben. Shelby szerepét játszotta a The Perfect Date című vígjátékban és Tala szerepét a Palm Springs című filmben.

A HÍRNÉV KEZDETE

Bachelor of Fine Arts diplomáját a New York-i Egyetem Tisch School of the Arts iskolájában szerezte. Két szemeszteren keresztül a tischi Stonestreet Filmszínész Konzervatóriumban tanult.

APRÓSÁGOK

Rendkívül népszerű az Instagramon, több mint 25 millió követővel. A 2017-es Teen Choice Awards-on elnyerte a Choice Scene Stealer díjat a Riverdale című filmben nyújtott alakításáért.

CSALÁDI ÉLET

Brazil származású, folyékonyan beszél angolul és portugálul is. 2018-tól 2019 végéig Charles Meltonnal járt; 2021-ben újra összejöttek, de azóta szétváltak. Grayson Vaughannal is randevúzott, de a pár egy év együttlét után szakított. 2022-ben kezdett randevúzni Rudy Mancuso színésszel.

KAPCSOLÓDÓ

A rajongók a Twitteren azt hitték, hogy felhasználóneve Camila Cabello és Shawn Mendes popénekesek ellenőrzött rajongói fiókja.

Szólj hozzá